Thursday, January 6, 2011

Contest FESYEN untuk semua


Contest lagi!!!!!!!

So now..terdetik nak JOIN contest yang dianjurkan oleh 2 orang blogger yang Mantop iaitu..
:: Blog Esya ::

Lupe nak citer..Contest yang aku nak JOIN ni adalah contest " FESYEN untuk semua ".Senang je nak join. Apa yang korang peerlu buat ::

++ tangkap/snap picture anda "sendiri" seperti ala-ala model.
++ picture pun BEBAS tak kesah lah walaupon separuh badan
++ anda juga boleh edit picture itu mengikut kreativiti anda sendiri
++ berfesyen/berposing yang menjolok mata akan dibuang dari senarai peserta contest dengan serta merta.
++ dress dan aksesori adalah BEBAS
++ nak letak URL blog anda pun boleh dalam picture TAPI mestilah dikecilkan size font supaya tidak mengganggu picture anda

---------------------------------------------------

Dengan ini, aku pertaruhkan gambar ini ::



A bit description ::
Purple PDI basic POLO + LEVIS 50 hengget + Selipar Beli kat pasar malam + Spek tajaan member aku. ;)
Shooting kat Afamosa, Melaka.

------------------------------------------------------

So seperti yang kita tahu, setiap contest kene ada syarat2 tertentu untuk layak menjadi pemenang. So, antara syarat2 yang dipertandingkan adalah ::

(1) Buat entri tentang contest ini dengan title "Contest fesyen Untuk Semua" dan letak banner sekali disidebar.
* letak sekali picture yang telah disiapkan untuk mendapat komen dari rakan blogger lain.
[DONE]

(2) Follow blog esya dan blog shida [DONE]

(3) Anda boleh tag 5 orang rakan anda =) *bagitahu rakan yang anda tag!

So, orang2 yang bertuah adalah ;

Nak TAG
:: Wani ::
:: Ras ::
:: Cik Aida ::
:: Atty ::

[DONE]


(4) Setelah siap 4 syarat diatas,sila hantar link entri anda ke blog esya klik sini dan juga perlu isi butir-butir berikut ;

-Nama penuh :
-URL blog :
-Alamat penuh : *(sila isi betul2 untuk proses penghantaran hadiah)
-Nyatakan talian perkhidmatan h/p anda: *(maxis/digi/celcom)
-Link facebook : *(jika ada)
-SIZE dress/t-shirt anda: *(dari segi huruf atau no) -contoh: S M L XL / 32 34 36 38
-Picture contest anda : * (boleh upload dari email atau bagi url pic)

dan emailkan ke c.kami@rocketmail.com

[DONE]

Fuhhhhhh...akhirnya siap jugak..Anyway, nak bagitaw, hadiah2 dia gempak gilerrr!! nak tahu pe hadiah nye, Jomm klik SINI. Dah tengok?? Ape lagi?? Jom la joinnn!!! ;)

**GOOD LUCK TO ALL CONTESTANT ;)

8 comments:

  1. ngaaaaaa...sy ditag lagi nampaknye.. trime kasih ya! inshaAllah sng2 nti sy buat kay~

    ReplyDelete
  2. waa..
    best ni..
    if free naty sy juin k :)
    btw tenx tag..

    ReplyDelete
  3. rien...wni bukn xnk join..tp sushlaa sbb jrg online..ne tau if menng...rugi je...xtau hadiah dpt/..huhu....sowi oke...but,,truskn tag wni..haha...miss u lor...gud luck

    ReplyDelete
  4. rien tq join contest shida ni..awak yg terakhir ;)

    ReplyDelete
  5. good luck beb :)

    aen pun join gak

    ^___________^

    ReplyDelete