Friday, April 1, 2011

contest "ORANG LIDI BERKATA" - Senyum itu Sedekah !!




Salam Jumaat.
Semoga hari ni, korang semua dirahmati dan amalan korang diberkati oleh Allah. Lama jugak rasanya, aku tinggalkan blog. Banyak sebab yang tidak dapat dielakkan. Tapi apapun, aku tetap kemas2 kan blog ak yang dah berhabuk sket ni. So, hari ni, aku sajikan korang dengan satu contest yang di kendalikan oleh 3 gegades chomel, iaitu ;


Nak tgok tahap kechomelan gegades yang anjurkan contest ni, tengok je banner ni.. ;)


Then, korang boleh taw secara detail mengenai "CONTEST ORANG LIDI berkataa" kat link nama gegades kat atas tadi. Just click jer nama diorang, n secara automatik, sistem akan menurut perintah teros pergi ke blog gegades chomel ni. Ok !! Oleh kerana aku seorang yang ikut rules, aku da pon FOLLOW korang n dah settle buat apa yang diorang nak.

Then, cita pasal lukisan orang lidi, serius, aku tak reti sangat lukis gune paint. Buruk beno je lukisan bila pakai teknologi canggih tuk melukis. Kecik2 dulu cikgu tadika salu ajar gune crayon jer.Kekadang tak de kertas, conteng kat dinding. Dinding rumah penuh dengan hasil lakaran aku kecik2. Biase la, over kreatif. Aku terpikir nak JOIN contest ni, selepas Solat Jumaat.

Nak taw cerita lebih lanjut ?? Bacala ~~



That all !! Simple2 jer.. Hope u all enjoy it..Jangan segan silu comment eh..xdosa pon ;)

Nak Tag kepada ::


2 comments:

  1. bahaha.simple tapi klakar hokes..kretip sungguh angpa neh..hu3
    gudlak ye! ^_^

    ReplyDelete