Saturday, December 18, 2010

Misza E-Shope Opening Giveaway

Ok2..hari ni, aku nk join semua contest dan giveaway. So the 1st giveaway yang aku sertai ini adalah dari blog Misza E-shope. So dah setel FOLLOW pe sume ;)

Then nak promote sikit, Misza E-shope ini adalah satu rangkaian kedai online ditubuhkan pada 26 November 2010. Kedai online ini menawarkan produk2 berkualiti dari pemborong yang boleh dipercayai. Anda juga boleh menempah barang Misza E-shope secara runcit mahupun borong. Untuk maklumat lanjut dan pertanyaan, korang boleh berhubung dengan tuan punya Misza E-shope melalui LINK ini. Tarikh tutup pada 15 JANUARI 2011.

:: Banner yang SMART dari Misza E-shope::


Dua orang bertuah yang ditag adalah ::

..:: Ras Amieyra ::..
..:: Hasmizam ::..

p/s :: Semoga owner Misza E-shope sentiasa sukses dalam perniagaan tersebut. Amin ;)

2 comments:

  1. trima kase join GA . nantikan result ye..

    ReplyDelete
  2. ok..sama2..
    terima kasih jugak anjurkan contest ;)

    ReplyDelete