Wednesday, January 12, 2011

STATUS terbaru Mark Gemparkan FB menyababkan budak kecik tak boleh terima kenyataan.

Sume duk Kecoh2!!
Sume dok Heboh2!!
Pasai pa???
FaceBOOK nak tutop 15 MAC ni!!
WTFish!!!

Hopefully xde yang sedih2 plak baca entry ni, aku tak nak air mata korang mengalir bila view BLOG aku. Mentang2 lagu sedih2. Taknak sedih2 k. Air mata korang amat beharga buat aku. Please jangan kuarkan air mata..Aku mohon..

Back to topic, korang memang taw kan, Facebook akan ditamatkan perkhidmatanya....uishh aku plak sedeyh wehh!!

"Weyhh..Mana ko taw citer ni??"

Tadi aku dpat PM dari sorang member aku..aku just share n copy paste jer..taruk dalam BLOG nieyh jadi modal entry!! Tengok dan fokus!!


Perlu ker nak buat macamni?? Logik ker anto 15 orang then selamat dari deactivate oleh si Brother Mark ni?? Kalo korang nak buat ape ea?? 4ward gak ker kat 15 orang member korg tu?? hoh..nonsence..

Dah macam surat berantai plak..adoyyy!! Sebelom ni pon dah de bende ni, tapi alhamdulillah still ONLINE gak FB aku skunk nie..hohoho..

Mark Zuckerberg,merangkap owner laman sosial Facebook yang korang tak boleh hidup bila 1 harI tak LOGIN tu, telah postkan 1 STATUS TERGEMPAR kat FB tadi. Korang baca dan nilai lah sendiri, samda betul ke tak berita mengenai Facebook yang bakal ditamatkan perkhidmatanya 15 Mac nanti.



p/s :: Nampak cam serius tak?? wakakkaa..GOTCHA!!!
Sumber gambar post Mark dr Hazim

3 comments:

  1. erk...blog on je kn..?heeeee

    ReplyDelete
  2. hahahha..blog sentiasa ON..sbab de lagu tdo.. ;)

    ReplyDelete
  3. haha..bagus2!! pasal dr x ley bla..g tw kgkwn~ dorg smua kte mcm2..isk2..

    ReplyDelete